Home >  return

return

Wat is het rendement, uitwisseling en restitutie beleid?

Er zijn uitzonderingen, als u wilt uw aankoop terug te keren. gerdjanenmaarten.nl kunt u dit doen op voorwaarde dat u betaalt de verzendkosten en het product ongebruikt en verkoop van producten. Retourzendingen dienen te geschieden binnen 28 dagen na ontvangst. Als het rendement van het product niet in een volledig verkoopbare conditie of de verpakking beschadigd is, behouden wij ons het recht om een ??terugbetaling te weigeren.

Als het product defect is of beschadigd is, dan betalen wij de oorspronkelijke verzendkosten *. Voor binnen de EU om producten, vergoeden wij in overeenstemming met de verkoop op afstand verordeningen om dezelfde maximale vergoeding terug naar een van onze producten, de oorspronkelijke verzendkosten in rekening gebracht, maar we zullen de kosten van de terugkeer van deze goederen niet terugbetalen. Houd de verzendkosten en douanedocumenten, met inbegrip van details van de betaalde belastingen bewijs. Terug neem dan contact op met onze klantenservice alvorens terug te keren de producten in kwestie de machtiging te verkrijgen.

* We zullen alleen terug te betalen verzendkosten als de volledige storingen of schade orde, anders zullen we een pro rato te maken.

Hoe kan ik het product retourneren?

U kunt terugkeren ongewenste items via de post. Houd er rekening mee dat ons rendement is niet beschikbaar voor internationale bestellingen, kunnen we niet zorgen voor de levering aan expeditie bedrijven, hotels, familie hotels, opslag en verplaatsing van bedrijven, ook na het product is beschadigd om deze posities te aanvaarden namens uw bestelling terugbetalen.

Om uw bestelling te retourneren, volg dan de onderstaande instructies:

1. Als het product defect is of beschadigd is, stuur dan een e-mail naar de klantenservice, de terugkeer van de betrokken producten alvorens terug te keren om een ??vergunning te verkrijgen.
2. ompakken producten in de originele verpakking
3. de bijgevoegde rendement label op uw pakket compleet is, leg uw redenen voor de terugkeer, scheiding en bevestig uw pakket.
De terugkeer etiket aan de buitenkant van het pakket.
5. Neem het pakket aan de lokale postdienst, en het verkrijgen van een bewijs van verzending.
We zullen restitutie van de oorspronkelijke verzendkosten en de goederen terug te keren door lokale postsector tot 7,50 kosten per kilogram hoogste kosten. Voor binnen de EU om producten, vergoeden wij in overeenstemming met de verkoop op afstand verordeningen om dezelfde maximale vergoeding terug naar een van onze producten, de oorspronkelijke verzendkosten in rekening gebracht, maar we zullen de kosten van de terugkeer van deze goederen niet terugbetalen. Houd de verzendkosten en douanedocumenten, met inbegrip van details van de betaalde belastingen bewijs.

* We zullen alleen terug te betalen verzendkosten als de volledige bestelling defect of beschadigd is, of we een pro rato zal maken.

Hoe lang het duurt om mijn terugbetaling te verwerken?
Zodra wij uw terugkeer ontvangen, in ons magazijn, zullen wij uw retour binnen 24 uur te verwerken. U moet uw teruggave te zien binnen 5 werkdagen van uw account zodra u uw "terugbetalingen Finish"-update e-mail hebt ontvangen, dan kunt u er rekening mee dat sommige banken langer kan duren 5 werkdagen om de betalingen terugbetaling te verwerken.

Als u uw teruggave niet hebben ontvangen, heeft zij 10 dagen sinds de ontvangst van uw "terugbetalingen Finish"-update e-mail geweest, neem dan contact op met onze klantenservice.