Home >  shipping

shipping

Ik kan leveringsbon naar de plaats waar ik werk, of een andere locatie?

Natuurlijk, ja. Bij het bestellen, hoeft u alleen maar vragen om een ??verzendadres. We moeten ook uw factuuradres, om betalingen te verwerken. Let op: dit is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het verzendadres is bereid en in staat om de levering van het product (S) te aanvaarden, in het bijzonder, hebben elk merk auto vervoer in de ruimte. Let ook op het volgende:

Wij aanvaarden geen levering PO Box of luchthaven - PO Box of luchthaven levering bestellingen worden geannuleerd en een volledige terugbetaling, zolang het product (S) alle kassa heeft betaald.

Bestellingen kunnen worden verstrekt aan de expeditie bedrijven, hotels, familie hotels, die je als een bezit orde namens u aan de opslag en verplaatsing van bedrijven te bepalen. Echter, gerdjanenmaarten.nl ze zullen geen terugbetalingen bieden na aanvaarding van de levering van beschadigde goederen ten behoeve van een van deze locaties die u.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
Echter, kunt u uw bestelling na 14 dagen na ontvangst van de bestelling te annuleren, tenzij geannuleerd behoeften zijn verwerkt voor betaling, dat is meestal na een bestelling binnen 30 minuten kunnen uw bestelling niet te stoppen, zal uw plaats worden afgeleverd.

Om een ??bestelling te annuleren, ofwel levering te weigeren of opties terug te keren door een terugkeer. Of u kunt contact opnemen met onze klantenservice.

Houdt u er rekening mee dat wij het recht hebben om enige vertraging of mislukking leiden tot enige aansprakelijkheid dat u een product van de omstandigheden bieden buiten onze redelijke controle, met inbegrip van (maar niet beperkt tot) de vertraging of storing veroorzaakt door slechte weersomstandigheden, stakingen of transportproblemen aannemen.

Wanneer krijg ik een bevestiging ontvangen?
Bij het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail verzeker u dat uw bestelling is ontvangen. Wij zullen u een e-mail sturen, uw bestelling is verzonden, of, als je plaatst een klik en het verzamelen van orders, ontvangt u een 'Voorbereiden op e-mail te verzamelen.